30 oktober 2013

27 dagar

Nu är det 27 dagar sen jag fick nog av mig själv och bestämde mig för att skärpa mig med maten, börja träna och inte äta massa godsaker.

Jag har sedan den dagen inte ätit något godis alls, och känner mig sjukt nöjd med mig själv. I början tänkte jag att jag skulle kunna så småningom börja äta lite godis igen men i normala mängder, nu känner jag inte behov av det längre och förstår inte riktigt varför jag skulle börja äta godis igen. Det finns andra sätt att njuta av livet än att äta godis. Jag var lite orolig för "hemska veckan" men jag har klarat mig galant utan den annars rätt stora mängd choklad som jag annars tyckt mig behöva för att det är så synd om mig. Jag har druckit någon läsk, vilket inte var det minsta gott och det är ju bra. Fikabröd har jag ätit lite grann, men jag har aldrig haft problem med att låta bli utan kan lätt behärska mig när det kommer till fikabröd. Träningen har jag än så länge inte fått igång så det blir nästa att verkligen ta tag i nu!

Förutom att vågen visar -2 kg så känner jag mig så nöjd med mig själv, jag var osäker på om jag skulle klara av att sluta äta godis, men det har jag gjort, en stor seger för mig känns det som.

2 kommentarer:

  1. Skulle nog behöva ta efter, tror jag hamnat i sockerberoende. Det där suuget är så jobbigt. Dags att ta sig i kragen som du gjort ") Du är så duktig <3

    SvaraRadera