9 november 2013

Träningsmål 2014

Blev tipsad av Elin om Kullaruset som är en del i en tjejhelg i Grönklitt där man kan välja att springa 7 km eller 14 km som går av stapeln sista augusti. Jag blev riktigt sugen och har nu tre lopp jag vill springa nästa år. Känns riktigt roligt och jag hoppas att vi kan bli några stycken, Marie vill vill i alla fall vara med och springa Blodomloppet i Borlänge och Midnattsloppet i sthlm, hoppas att hon vill hänga med till Grönklitt också, har även lagt fram en första fråga om Grönklitt till Lillasyster och mamma. Förhoppningsvis kan Linnéa komma till Dalarna och springa med oss också.

Såg även att under året så ordnades ett kullalopp på längdskidor i Falun på skidstation på 5 km, ett motionslopp för tjejer. Om det går nästa år också tror jag att jag ska ge mig på det faktiskt! Låter väldigt läskigt men vad kan vara värre än Lidingö tjejlopp?

Lite info om loppen för den intresserade!

Midnattsloppet 2014-08-16

Blodomloppet maj 2014

Kullaruset 2014-08-30


Sen jag slutade äta godis  lite mer än en månad sen har jag gått ned 2,5 kg och tänker att nästa år ska mina extrakilon bort! Jag har mina springlopp jag vill göra, skidåkningen och cyklingen som är kvar på tjejklassikern och ett eventuellt motionslopp på längdskidor, känns spännande!

1 kommentar:

  1. Vilket roligt träningsår! Massa kul lopp! Jag ska oxå springa midnattsloppet nästa år, fast i Malmö. Jättekul!!

    SvaraRadera