22 februari 2012

Saker till Liten

Nu har jag googlat runt och letat efter lite saker jag vill ha till liten.



Ska prova en sån här napptermometer, funkar det inte bra får vi köpa en annan.


För rätt så länge sen såg jag en mobil med kaniner i trä nere på Inspiration i Mora. Jag blev störtförälskad och tänkte att "en sån ska jag köpa när jag ska ha barn". Naturligtvis finns den inte kvar nu men jag ha lyckats hitta en genom att googla runt lite, lycka!



Av en händelse hittade jag den här handledsskallran. Eftersom jag älskar kaniner så måste jag såklart beställa en sån här sen också =)

3 kommentarer:

  1. En sån köpte vi till nemo men det funkade inte alls. Man ska få barnet att suga på den rätt länge och det är ju inte säkert de vill utan spottar ut den och då kan man inte lita på temperaturen. Inte säkert bebisen vill ha napp överhuvudtaget. Vi köpte en vanlig rumptermometer på Apoteket för under 200 kr och den funkat kanon!

    SvaraRadera
  2. Jag gillar inte rumptermometern, jag vill köpa en örontemp. Men jag funderar på hur de fungerar att ta på små barn. Kanske är lättare m en rump ändå nu när de är så små?

    SvaraRadera
  3. Hej!
    Beställde du kaninskallran i slutändan? Jag ha en son som tappat bort sin i våras och han är jätteledsen då han haft den under sina 8 år han levt. Om du har den kvar, köper jag gärna den av dig. Mvh Anna-Karin
    a-k27@hotmail.com

    SvaraRadera