20 juli 2015

Livskvalité
Började denna härliga dag med ett besök hemma hos Emmy och Elin där Emmy nyvaket visade Aivie sitt nya rum. Aivie vaknar alltid runt 06.00, oavsett när hon går och lägger sig, medan Emmy är svårväckt på morgonen så både Emmy och Elin hade precis gått upp ur sängen när vi kom dit vid niotiden. När frukost och morgonkaffe var klart gick vi ut till områdets lekplats där vi var tills det var dags att gå in och äta lite lunch. Efter lunchen gick åkte jag och Rickard och handlade och Aivie stannade kvar på lekplatsen med Emmy och Agnes. Medan vi var och handlade fick tjejerna lite fika och när vi kom tillbaka från affären gick jag också tillbaka ut till lekplatsen och njöt av trevligt sällskap och lite sol (!). Vi var ute på lekplatsen i stort sett hela dagen med barnen, riktigt mysigt!


När Aivie hade lagt sig så åt jag, Elin och Rickard middag. Vi hade en liten fondueafton med kött, grönsaker, potatis som Rickars friterade i ugnen och en supergod bea från lammet och grisen. En fonduepremiär med både god mat och spänning då underlägget tog eld, som tur är gick det bra och vi lärde oss att man ska ha något brandsäkert under fonduegrytan.
Vi var sjukt mätta nä vi ätit klart men avslutade kvällen med lite jordgubbar, körsbär och smördegskex att doppa i mascarpone medan vi spelade lite "Vem vet vad".
Riktig härlig dag och en jättetrevlig kväll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar