24 december 2015

Julafton

Vi började julaftons morgon med att Aivie öppnade det sista paketet i sin julklappskalender. Efter frukosten så tog vi en promenad tillsammans hem till svärföräldrarna och önskade god jul. Vi blev bjudna på en god sillunch innan vi gick hem och bytte om och åkte hem till pappa och Karin.
När vi kom till pappa och Karin så drack vi glögg och Aivie sprang runt deras köksö x antal varv, hon hade jätteroligt och vi som stod och drack glögg och smaskade på lite julgodis busade  med henne när hon passerade. Klockan 15.00 satte vi oss ned tillsammans allihopa och tittade på Kalle Anka, jag och Elle mös ned oss på varsin sida av pappa. Efter Kalle Anka åt vi julmat och Aivie väntade spänt på att få öppna ett stort paket som låg under granen. Efter maten kom äntligen tomten och Aivie fick öppna sina julklappar. Hon hade bestämt sig för att ge tomten sina blöjor och bajsa på pottan i stället så det gjorde hon, stora tjejen!
Efter en väldigt mysig julafton så åkte vi hemöver med en trött men nöjd liten dam och när hon hade somnat satte vi oss ned och tittade på ett avsnitt Bones innan vi också tog kväll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar