13 december 2015

Svansjön

Så var äntligen dagen här då det var dags att se Svansjön av Fredrik "Benke" Rydman på dansens hus i Stockholm.  Jag lämnade av Aivie hemma hos Sven och Birgit sen åkte jag mot Uppsala. I Uppsala hämtade jag Rickard sen åkte vi till Stockholm. Eftersom vi var lite tidiga så hade vi gott om tid att sitta och ta det lugnt och njuta av ett glas vin och en kopp kaffe.
Föreställningen var jättebra! Bra koreografier med inslag av humor och dansare med bra inlevelse. Vi fick dessutom en hotellnatt i julklapp av Sven och Birgit på central hotell i Stockholm. Efter föreställningen gick vi och checkade in på hotellet och lade oss ned i sängen och bara tog det lugnt, hur skönt som helst!  Runt 18.00 gick vi och åt en lätt middag innan vi gick tillbaka till hotellet och kröp ned under täcket och tittade på några avsnitt Bones på Netflix på datorn. Hotellfrukosten var fantastisk och det fanns hur mycket gott som helst.
En helt fantastisk upplevelse med dans och hotellövernattning, en välbehövlig paus från vardagens ekorrhjul och härlig kvalitetstid tillsammans med min älskade make.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar