4 januari 2016

30-års fest

I fredags var det äntligen dags för min 30-års fest! Jag vaknade kl 05.00 med ont i halsen och huvudet och när jag satt där i soffan framför tv:n, inbäddad i mitt täcke och sippade på en stor kopp blåbärste var jag lite orolig för hur det skulle gå på kvällen men det gick bra faktiskt.  Jag och Elin har slitit hårt för att få till allt och när vi var klara med dekorationer och kunde ta ett glas bubbel och invänta de första gästerna kändes det väldigt skönt. Vi åt salladsbuffé och jag bjöd på öl och vin, både med och utan alkohol såklart. Under kvällen så gjorde vi bl a ett musikalquiz, gästerna fick gå tipspromenad och så fick de en bricka med mingelbingo att fylla i för att lära känna varandra. En av lekarna gick ut på att alla i lagen fick 30 sek på sig att virka så många luftmaskor de hann varefter vi räknade luftmaskor och såg vilket lag som hade flest, många hade aldrig virkat eller virkat någon enstaka gång bara men det gick jättebra!
Vi hade jätteroligt och tårtorna som jag gjorde blev väldigt uppskattade. Jag gjorde en med blåbärsmousse och vid chokladmousse och en med pärongrädde och after eightkräm.
Jag fick ett Amaronevin av Elin, mitt favoritvin! Och av familjen fick jag ett presentkort på Emma spa och på Mora hemslöjd så att jag kan köpa min kelinghatt som jag har önskat mig ända sedan jag gifte mig. Jag är verkligen nöjd med festen och jag hade jätteroligt, tyvärr så var jag lite oförsiktigt med alkoholintaget så denna kväll var färgtv:n min och hemresan var inte jätterolig eftersom jag mådde aningens illa, men kul hade jag!
Här är lite kort från festen.
 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar